Mailinglijst

De nieuwe veranda

Tijdens de verbouwing

Belangrijk toegevoegd onderdeel van de nieuwe tuin is de veranda achterin bij het schuurtje, op de plek waar eerst de berk stond. Dat wordt de zitplek in de middagzon. Op wat details na is de veranda klaar. Maar wat heeft dit onderdeel nu eigenlijk gekost bij elkaar? Ik maak de balans op.

Een nieuwe tuin is een grote uitgave, daar ben ik inmiddels wel achter. Het totale kostenplaatje heb ik nog niet, omdat ik nog wat rekeningen binnen moet krijgen. Maar de veranda is zo goed als klaar en alle facturen heb ik, op eentje na, ontvangen. Ik verzamel de rekeningen en begin de boel op te tellen. Ik kom op zo’n  5.500 euro. Alleen voor de veranda dus! En daar komt het stuken van de achtermuur nog bij en de rekening van de elektricien voor het plaatsen van de straalkachel en de lamp heb ik nog niet gekregen. Ik denk dat het totaal op 6.000 euro komt. Een dure zitplek. Ik schrap meteen het plan om nieuwe meubeltjes aan te schaffen. De twee oude Loyd Loom stoelen krijgen een likje grijze verf en op de veiling vind ik voor 50 euro een bijpassend tafeltje. Nu nog wit, maar dat wordt ook grijs. Heb ik toch het idee dat ik qua budgettering goed bezig ben!

Dit heeft de veranda gekost

[table id=1 /]

Bookmark and Share

Laat commentaar achter

 

 

 

U kunt gebruik maken van these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>