Het huis gevonden!

Op deze plek schrijft Trix van der Putten over de grote veranderingen die staan te gebeuren. Haar schitterende tuin met heel leuk huis komen in de verkoop. Want Trix gaat verkassen naar Brabant. Naar een oud, gerestaureerd huis met ommuurde tuin, midden in een klein dorpje in de Meierij. De tuin is tijdens de restauratie één grote bouwput geweest en daarom helemaal leeg gehaald. Aan Trix de taak om er weer haar droomtuin van de maken. Maar eerst moet ze een nieuwe bewoner (liefst met groene vingers!) vinden voor haar huidige huis met tuin.

We gaan in Brabant wonen! Daar ben ik opgegroeid en diep in mijn hart heb ik altijd terug gewild. Maar allerlei bindingen hebben me toch nog dertig jaar in de Randstad gehouden. Eerst studie in Amsterdam, later werk in Haarlem en daarna zoon Guus, die in hart en nieren ‘Randstadter’ is geworden. Twaalf jaar geleden zijn we neergestreken in een heerlijk huis in een knus dorpje. Weliswaar nog steeds in de drukke Randstad, maar op zo’n schitterende plek dat het verlangen naar Brabant op de achtergrond is geraakt. De tuin is mijn passie en is door de jaren heen omgetoverd tot een oase. Maar ondertussen zijn we beland in  een andere fase. Jan en ik werken allebei voor ons zelf, dus ook veel thuis, en Guus woont op kamers in Amsterdam. De gedachten aan wonen in Brabant komen steeds vaker bovendrijven. Guus leidt z’n eigen leven en kan best weekendjes naar Brabant komen. Werken kunnen we veel thuis doen. En twee of drie dagen naar Haarlem en Hoofddorp om op de redactie te werken is ook te overzien. Dus wat weerhoudt ons?

Tijdens een van onze weekendbezoekjes aan Brabant, fietsen we zo tegen HET HUIS aan. Het ligt midden in een piepklein dorpje in de Meierij. Een gerestaureerd oud pand met een ommuurde (vrijwel lege!) tuin. Binnen een week hebben we beslist. Maar nu eerst ons huis verkopen…

  • LED Parking Lot Light So when you encounter the dim lights, do not go to the store and ask them to help you replace the LED headlights, because the price is relatively high. Although it is said that LEDs are caused by Audi, there is no need to replace them if you want to save a little money. You can solve them directly.LED headlights. After reading the above, everyone understands how to check. I don’t know what problems you can’t solve?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>